Jobba hos UA-montage

Vill du arbeta hos oss på UA-montage

UA-Montage, som är ett entreprenadföretag inom undertak, levererar och monterar undertak och väggabsorbenter för alla typer av miljöer. Företaget är lokaliserat i Enköping men vi utför även arbeten i Uppsala, Västerås och Stockholm. Sedan vår verksamhet startade har vi tagit fram smarta och unika lösningar för en rad olika undertaksprojekt. Vår verksamhet växer ständigt, vilket gör att vi ständigt behöver en nya medarbetare i rollen som undertaksmontörer. Som undertaksmontör kommer du att montera undertak och ljudabsorbenter av olika material. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp beroende på projekt.

16.00 Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

Arbetsuppgifter

Den primära arbetsuppgiften är montering av undertak och ljudabsorbenter hos våra kunder. Rollen är dock mångfacetterad, vilket innebär att du även kommer att få hjälpa till där det behövs.

Din profil

För att trivas hos oss är det viktigt att du drivs av en vilja att göra ett bra jobb, då det viktigaste för oss är kundnöjdhet och kvalitet. För att passa i rollen som undertaksmontör bör du vara lösningsorienterad, ambitiös och prestigelös. Du behöver även klara av att montera bärverk.

 

Kvalifikationer

·      Minst 1 års erfarenhet av att montera undertak eller dylikt

·      B-körkort

·      God mobilvana, då vi använder oss av ett appsystem

·      God svenska i tal och skrift


Det är även meriterande om du har arbetat inom snickeri, plåtslageri eller dylikt.

___________________________________________________________________________________________________________

Kontakt för rekrytering

UA-montage AB

Kvartsgatan 2
179 40 Enköping

Telefon

(+46) 709 418 916

__________________________________

Vi är tillräckligt stora för att ha resurser att leverera till alla typer av kunder, men tillräckligt små för att vara kundnära och flexibla.


Samarbetspartners

809